Pojačanje iz NBA u KK Cedevita: Henry Walker!
Piše: redakcija On 12 stu., 2015 At 08:30 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Henry Walker– Prije nekog vremena ostali smo bez Tomislava Zubčića, a tu je i ozljeda Žorića i odlučili smo se pojačati. Tražili smo igrača koji može pokriti pozicije četiri i tri i Henry je odgovarao opisu igrača kakvog smo tražili. Drago mi je da je tu. Sa svojim kvalitetama nadam se da će pomoći da ekipa u budućnosti izgleda još bolje. No, treba imati strpljenja s njegovom prilagodbom. Prvi put dolazi u Europu. Trebat će mu vremena da se prilagodi i fizički podigne na nivo na kojem je Henry Walkerostatak ekipe – rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.
U Domu košarke KK Cedevita na Zagrebačkom Velesajmu Cedevita je i službeno predstavila Henryja Walkera, bivšeg NBA igrača koji je sa Zagrepčanima potpisao ugovor do kraja sezone.
Henry Walker je u NBA ligi igrao za Boston, New York i Miami, a prošle sezone u Miamiju je u 24 utakmice u prosjeku bilježio 7.29 poena i 3.42 skoka za 26.1 minutu po susretu. Visok je 198cm, no riječ je o vrlo snažnom igraču, tako da u Cedeviti očekuju da Walker pomogne na poziciji niskog i visokog krila.

Foto: Press

comment closed