fbpx

Ivan Rakitić: Vjerujemo u našeg izbornika Antu Čačića

Podrška izborniku…

Ivan kaže da su igrači jako motivirani da vrate pozitivnu energiju u reprezentaciju

Ivan Rakitić, Darijo Srna– Meni se uvijek sviđa biti ovdje, među mojom braćom, mojim suigračima, jako smo motivirani da vratimo pozitivnu energiju koja nažalost sad nije najbolja. Radimo na tome, svu snagu ćemo uložiti i na kraju izbornik je taj koji će odlučiti što je najbolje za cijelu reprezentaciju. Ja sam tu da dam sve od sebe, nitko nema sigurno veću želju i motivaciju nego mi. Skupit ćemo svu snagu da svi zajedno budemo uspješni i ponosni na našu reprezentaciju – rekao je veznjak Ivan Rakitić uoči utakmice Hrvatske protiv Bugarske. Rakitić se osvrnuo i na prvo okupljanje reprezentacije s novim trenerom Antom Čačićem.
Ivan Rakitić, Darijo Srna– Izbornik ima veliko povjerenje u nas, poznaje nas sve jako dobro. Ja osobno sam sad drugi put razgovarao s njime jer je došao do Barcelone da se upoznamo, sve se čini jako pozitivno. Vjerujemo u našeg izbornika – naglasio je Rakitić. Veznjak se zahvalio i bivšem treneru.
– Isto, ovim putem se želim zahvaliti izborniku Niki Kovaču za sve što je dao nama. Idemo sad tim putem, znamo u kakvoj smo situaciji. Dat ćemo sve od sebe  i vjerujemo u sve nas igrače, tako isto u novog izbornika. Želimo imat njegovo povjerenje i želimo to isto uzvratiti na travnjaku – zaključio je igrač Barcelone. Ina je danas KBC-u Zagreb uručila donaciju od 150 tisuća kuna koja će omogućiti KBC-u Zagreb nabavku potrebne medicinske opreme namijenjene boljoj skrbi pacijenata Zavoda za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju. Tom prilikom, Raktić i Darijo Srna razveselili su mališane  na odjelu pedijatrije KBC-a Zagreb te su im podijelili darove Ine i Hrvatskog nogometnog saveza.

Foto: Prisk