KK Cedevita nastavlja pobjednički niz!
Piše: redakcija On 9 stu., 2015 At 01:55 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

KK Cedevita– Jako smo se bojali ove utakmice jer momčad je iscrpljena. Igramo dvije utakmice tjedno s osmoricom igrača i to nije lako izdržati. Danas smo igrali protiv jako dobre ekipe, koja stvarno igra dobru košarku. Mladi su, igraju jednu utakmicu tjedno i bili su izuzetno agresivni. Ono što danas nije bilo dobro je preveliki broj izgubljenih lopti i koncentracija i fokus moraju nam biti puno bolji. Ne smijemo si dozvoliti toliki broj izgubljenih lopti jer da u prvom poluvremenu nismo imali 10 izgubljenih lopti, mogli smo već tada riješiti utakmicu. Na kraju smo se povukli u zonu. To smo odigrali dobro, osim dva skoka koja su nam uzeli u napadu. Uspjeli smo zatvoriti njihov prodor i pick and roll i ostao im je samo šut – reako je trener KK Cedevita Veljko Mršić.
U 9. kolu ABA lige KK Cedevita je u Domu sportova pobijedila Megu s rezultatom 78:68. Zagrepčani su bili bez ozlijeđenih Luke Žorića i Tonija Katića. Kod KK Cedevita je Babić ukupno upisao 18 poena, osam skokova i pet asistencija. Pullen je dodao 17 poena i šest asistencija, Arapović 15 poena i šest skokova, a White 11 poena, pet skokova i četiri asistencije.
Goste su predvodili Timothe Luwawu-Cabarrot s 20 poena i pet skokova, Nikola Janković s 10 poena i četiri skoka i Predrag Samaržiski s 10 poena i sedam skokova.

Foto: KK Cedevita

comment closed