Pala zadnja klapa serije Uspjeh snimane u Zagrebu
By redakcija On 7 lip., 2018 At 01:49 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

HBO…

Uspjeh– Izuzetno sam ponosna na ovaj projekt, na priču Marjana Alčevskog koju smo razvijali punih 18 mjeseci i sada snimamo zadnje scene. Najvažniji dio posla je odrađen, slijedi postprodukcija. Serija cilja na publiku ove regije, ali priča je univerzalna i bit će dostupna na HBO platformi publici iz cijelog svijeta – rekla je producentica HBO Adria Ana Balentović.
U Zagrebu je završeno snimanje serije Uspjeh, prve originalne HBO produkcije u našoj regiji. Predstavnici HAVC-a prošlog su tjedna posjetili ekipu na setu, pri snimanju scena u jednom zagrebačkom hotelu.
Daniel Rafaelić, ravnatelj HAVC-a, iskoristio je priliku i pozdravio cijelu ekipu te izrazio veliko zadovoljstvo što se ovako značajni projekti snimaju upravo kod nas. Serija Uspjeh prijavljena je u program poticanja ulaganja u proizvodnju audiovizualnih djela HAVC-a. Scenarist Marjan Alčevski tom je prilikom istaknuo:
– Cash rebate program HAVC-a je ne samo potaknuo strane produkcije da dolaze snimati u Hrvatsku, već i omogućio da se u Hrvatskoj stvori kritična masa filmskih djelatnika koja radi na razini najzahtjevnijih svjetskih projekata.
Serija ima šest nastavaka, a snimanje, koje se većinom odvijalo u Zagrebu, trajalo je od početka ožujka do kraja svibnja. Podsjećamo da je scenarij Marjana Alčevskog izabran na natječaju ‘First Draft’ HBO Adrie na koji je pristiglo 570 scenarija. Redatelj je Danis Tanović, a glavne uloge tumače Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović i Tara Thaller. Izvršni producenti su Steve Matthews i Johnathan Young (HBO Europe), a producenti Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), dok je supervizorica produkcije Emma Turner (HBO Europe).

Foto: Press

comment closed