fbpx

Elegantna Monika Mamić uživa u majčinstvu!

Monika MamićProfesor kineziologije Orlando Lopac u Zagrebu je otvorio Physio Sport centar koji objedinjuje estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i osobni trening. Na otvorenje je došla i elegantna Monika Mamić kojoj se jako svidio novi fitness prostor. Monika u teretani vježba dva puta na tjedan. Bivša televizijska voditeljica, kaže, da se potpuno posvetila djeci jer njezin suprug Mario ima takav posao da je često na putu. Uz široki osmijeh kaže da uživa u majčinstvu. Monika je jučer pažnju privukla elegantnim stylingom, no nema modnog savjetnika.

– Nekad sam pitala supruga za neki savjet, ali on nije zainteresiran pa sam odustala od toga. Uglavnom  sam u trapericama i trenirkama jer s djecom idem u park, a tamo ne mogu u štiklama – smije se lijepa Monika.

Goste je cijelu večer u novom  fitness centru zabavljao  Luka Nižetić.

Više o Physio Sport centru…

physioUsluge centra su podijeljene u tri osnovna područja:
Aktivne terapije – proaktivna terapija, rehabilitacija, kineziterapija, fizioterapija. Estetski i relaksirajući tretmani – antiage tretmani lica i tijela, anticelulitni tretmani mršavljenja, aparaturna limfna drenaža, medicinske, sportske i antistres masaže, aktivne terapije protiv strija, bora i akni, te trajno uklanjanje dlačica IPL-om.
Osobni fitness tretmani – EMS trening, Power Plate i TRX trening, Human Sport i Cardio Motion & Rehab trening.
Kontrolu nad vašim zdravljem, kondicijom i izgledom obavlja iskusan i stručan tim vrsnih fizioterapeuta, kineziterapeuta, kineziologa i profesionalnih fitness trenera. Besplatno savjetovanje i usmjeravanje je sastavni dio usluge, bez obzira na to je li usmjereno na područje nutricionizma, terapija i vježbanja ili estetskih tretmana.

Foto: Press Scena.hr