Božićni koncert Želim život uz hitove Severine i Graše

Koncert Želim život

I ovog prosinca građani će uživati u božićnom koncertu Želim život u organizaciji Zaklade Ana Rukavina. S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju uzrokovanu koronavirusom koncert će se ove godine održati u drugačijem izdanju, ali s istim plemenitim ciljem uz najljepše izvedbe najvećih zvijezda hrvatske estrade Severine i Petra Graše, te će se u subotu 19. prosinca u 20.15 sati emitirati na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

Želim život

Božićni koncert vrhunac je humanitarne akcije Želim život kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Pozivom na broj 060 9000 građani tijekom cijelog prosinca mogu donirati 5.00 kuna (plus PDV) kako bi podržali ovu hvalevrijednu akciju. Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

Želim život

– Unatoč teškoj godini i okolnostima i ove godine slavimo život uz male ekrane iz topline svoga doma jer Anin vapaj i želja za životom nikada nisu imali više smisla nego danas, kada je želja za zdravljem i životom kakav smo poznavali, želja svih nas. Zahvaljujemo svim zdravstvenim radnicima, spremačicama, medicinskim sestrama, liječnicima koji danonoćno bdiju nad ljudskim životima. Čuvajmo zdravlje jedni drugih, cijenimo život i ponovno pokažimo veliko hrvatsko srce – poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

Foto: Press