fbpx

Drago mi je da krećemo s audicijama baš u mome Splitu!

Supertalent…

Danijela Martinović, Martina Tomčić, Mislav Čavajda i Mario Peterković ovog vikenda na audicijama u splitskom HNK

U Splitu

U Splitu, Danijela MartinovićČetveročlani žiri okupio se u Splitu gdje danas započinje snimanje nove sezone talent showa ‘Supertalent‘, a na audicijama naredna četiri tjedna, ispred žirija u sastavu Mislav Čavajda, Danijela Martinović, Martina Tomčić i Maria Petrekovića, stat će tristotinjak talenata u četiri hrvatska grada. Ispred žirija je veliki izazov, suziti izbor na najbolje talente i plasirati ih u sljedeći krug natjecanja.
Pjevačica Danijela Martinović je povodom nadolazećih audicija izjavila:
– Drago mi je da krećemo s audicijama baš u mome Splitu, a neizmjerno me veseli što postajem dio ekipe Supertalenta, najpopularnijeg talent formata u svijetu, koji će nas upoznati s brojnim talentima diljem lijepe naše.
– Bit ću zahtjevan, ali i korektan. Veliki je izazov biti u poziciji nekoga tko iz svojeg iskustva može ukazati na kvalitete individualnosti i podržati ih u tom istraživanju – rekao je glumac Mislav Čavajda o svojoj novoj ulozi.
Članica žirija Martina Tomčić kaže kako se veseli svim vokalima koje će zajedno s ostatkom žirija i publikom upoznati na audicijama te dodaje:
– Sigurna sam da se u Hrvatskoj mogu pronaći brojni talenti koji osim pjevanja nude i mnoge druge vještine. Iako visoko podižem ljestvicu kada su kriteriji ocjenjivanja u pitanju, emocije i moj osobni doživljaj donijet će onu krajnju prevagu.
Svom ‘sudačkom talentu’, kako ga je sam nazvao, neizmjerno se veseli i četvrti član žirija Mario Petreković koji je svoje brojne talente okrunio i pobjedom u prvoj sezoni showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.
Na žiriju je velika odgovornost, a uzbudljive audicije u četiri grada otvaraju talenti koje će ovog vikenda okupiti splitski HNK.

Foto: Press, Goran Matijašec