Dree Hemingway praunuka E. Hemingwaya u modnoj kampanji!
Piše: redakcija On 6 kol., 2015 At 11:51 AM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Moda…

Zvijezda jesensko-zimske kampanje

Dree HemingwayDree je još jednom zasjala kao zvijezda jesensko-zimske kampanje za 2015. godinu, za poznate svjetske brendove Liu Jo i Liu Jo Jeans. Praunuka slavnog pisca, supermodel i glumica, Dree Hemingway je očaravajuća u ulozi ambasadorice branda. Kombinirajući sofisticiranost, prirodnu ljepotu i nekonformistički i kozmopolitski stav, Dree je najpoželjnija IT djevojka sadašnjice, preko modnih pista do stranica najvažnijih modnih Dree Hemingwayčasopisa.
O Dree Hemingway:
Praunuka Ernesta Hemingwaya i kćer Mariel Hemingway omiljena je internacionalna IT girl. Djetinjstvo je provela daleko od reflektora, na obiteljskom imanju u Sun Valleyu. Dree je provela 15 godina u plesnim školama prije nego što se okrenula usavršavanju glumačkog talenta. U 2012. godini osvojila je nagradu „Robert Altman“ za film „Starleta“, redatelja Seana S. Bakera. 2013. godine glumi u filmu „X/Y“, redatelja Ryana Piersa, prikazanog na poznatom festivalu nezavisnog filma u Tribeci.
2014 godine ostvaruje uloge u filmovima „While We’re Young“ i „Listen Up Philip“, uz poznata lica poput Naomi Watts i Bena Stillera.

Foto: Press

comment closed