fbpx

Indigo djeca – Jurica Popović feat. klapa Jadranka i Matija Vuica

Video…

Nova pjesma

Jurica Popović– Moja ideja s ovom pjesmom je da skrenem pozornost na sve one koji su drugačiji, a često su neshvaćeni. Svi smo mi na neki način drugačiji, ali to često kod sebe ne vidimo. U pjesmi postoji stih:’ Sude, a ne znaju što duše kriju’, koji bi trebao ukazati na to da bi prije svake osude ili odbacivanja nekoga, trebalo dobro upoznati neku osobu. Osim te pasivnosti, uvijek je dobro pokušati pomoći nekom inspiracijom da se te osobe potaknu i ohrabre na vlastito djelovanje – rekao je Jurica Popović za portal Scena.hr. Popović je objavio novu pjesmu ‘Indigo djeca‘. Specijalna gošća u pjesmi je Matija Vuica, a prateći vokal Jadranka Krištof.
– U moru paralelnih djelovanja pokušavam izdvojiti prioritete, ali uvijek se nešto neplanirano nametne i kao da želi reći: “Sad sam ja na redu”. Iz tog kreativnog reda – nereda je došla i ova pjesma pred vas, iako je trebala čekati jesen. Kao da mi te pjesme koje nestrpljivo čekaju u redu na izlazak, daju znak i šapuću: Požuri, da ne zakasnimo – naglasio je Jurica te dodaje:
– Ova skladba je jedna iz trilogije koju nemam hrabrosti opisivati jer se bojim da je ne bih previše prizemljio. Zato ovaj video spot svojom jednostavnošću ne želi odvući pozornost s teksta pjesme.

Foto: Press – Jurica Popović
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Je9t7wbTgPQ[/embedyt]