fbpx

Video: Jason Derulo vodi vas na ples

Novi singl…

Globalna superzvijezda predstavlja novi singl Take You Dancing

Jason Derulo– U ovim vremenima svi trebamo pjesmu koja će nam popraviti raspoloženje – naglasio je Derulo prilikom predstavljanja novog singla.
Jason Derulo, globalna superzvijezda iza koje su multiplatinaste naklade, predstavlja iščekivani novi singl “Take You Dancing” koji je od danas putem Atlantic Records i Dancing Beara dostupan na svim streaming platformama. Vrući glazbeni broj inspiriran latino ritmovima popraćen je plesnim videom objavljenim na popularnoj TikTok platformi.
– Nadam se da ‘Take You Dancing’ može biti to svjetlo u ovim mračnim i izazovnim danima – poručuje Jason Derulo.
S gotovo 30 milijuna pratitelja, Derulo je trenutno među top 20 TikTok superzvijezda i najpopularniji aktivni glazbenik na platformi. Novi singl “Take You Dancing” posljednji je u uspješnom nizu hitova od kojih su apsolutni favoriti “Don’t Cry For Me“ (ft. Alok, Martin Jensen), “Coño” (ft. Puri x Jhorrmountain), koji se pojavio u više od 14 milijuna TikTok videa, te “Savage Love“ (ft. Jawsh 685) koji se pokazao kao prava ljetna senzacija.
Jason Derulo nesumnjivo je jedna od top pop i urbanih zvijezda trenutka, a među njegovim uspjesima ističe se 11 platinastih singlova, milijarda streamova samo na glazbenom servisu Spotify, gotovo 6.5 milijardi pregleda na YouTube platformi i više od 50 milijuna prodanih singlova. Ovaj talentirani pjevač, tekstopisac i plesač privukao je pozornost javnosti 2009. surađujući s glazbenim imenima kao što su Lil Wayne, Pitbull, Diddy i Sean Kingston, a među zvijezde katapultirao ga je njegov globalni hit “Whatcha Say”.

Foto: Press – David Strbik
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vC8qJfVYxZY[/embedyt]