SuKultura – Manifestacija Kultura za sve!

Zagreb…

Tijekom srpanjskog vikenda na platou Mamutice SuKultura – Manifestacija Kultura za sve!

SuKulturaU srijedu, 24. lipnja, u Kulturnom centru Travno održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen projekt SuKultura te manifestacija Kultura za sve! koja će se održati u srpnju na nekoliko lokacija u novozagrebačkoj četvrti Travno.
Manifestacija Kultura za sve! tijekom srpanjskog vikenda, 10., 11. i 12. 7., na platou Mamutice, u atomskom skloništu Travno i Kulturnom centru Travno predstavit će umjetničke projekte i rezultate radioničkih programa koji su se prethodnih mjeseci SuKulturaprovodili u suradnji umjetnika_ca, udruga i organizacija s lokalnom zajednicom Novog Zagreba.
Spomenute lokacije pretvorit će se tako u privremene pozornice za kazališne predstave, ambijentalne instalacije, izvedbene radove i klaunsko-cirkuske izvođačke točke.
Cilj projekta SuKultura jačanje je civilno-javnog partnerstva putem sudioničkog upravljanja u kulturi. Na konferenciji će biti riječi i o samom projektu, važnosti primjene SuKulturamodela sudioničkog upravljanja te predstojećim aktivnostima i programima koji će se realizirati u sklopu projekta. Nositelj projekta je udruga Domino, a partneri su Centar za kulturu Novi Zagreb, Gong, Grad Zagreb, Kulturni centar Travno i Umjetnička organizacija Eurokaz.
Projekt SuKultura i manifestaciju Kultura za sve! na konferenciji za medije predstavili su Karla Pudar iz udruge Domino, Andro Vladušić iz Kulturnog centra Travno, Marko Milovac iz Centra za kulturu Novi Zagreb i Iva Srnec Hamer iz umjetničke organizacije Točka na I.

Foto: Press