Marijana Mikulić: Oduševljena sam magazinom Storykids!
By redakcija On 5 tra., 2014 At 08:24 PM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Lauba…

Marijana Mikulić– Sam koncept Storykids magazina je lijepo zamišljen jer kroz kolumne javnih osoba pokazuje kako je majčinstvo univerzalno te kako se i poznate te ‘manje poznate’ mame suočavaju s jednakim slatkim brigama, a vjerujem da će nam ovaj magazin svojim stručnim savjetima pomoći da na tom putu budemo što uspješnije i bolje mame – rekla je glumica Marijana Mikulić.
Poznate mame Lejla Filipović, voditeljica Anja Alavanja, Ines Preindl, Anđa Marić, glumice Marijana MikulićAna Begić Tahiri, Marija Borić, kolumnistica portala Scena.hr Jelena Orešković, Iva Balaban, Željka Stanković, Kristina Bangoura samo su neka od poznatih lica koja su u opuštenoj atmosferi subotnjeg jutra uživala u promociji novog Storykids magazina u Kući za ljude i umjetnost – Lauba. I dok su poznate hrvatske mame listale prvi lifestyle magazin za roditelje, za njihove je mališane pripremljena dječja Storykidspredstava HaHa2O pod palicom glumica Ecije Ojdanić i Petre Radin, a potom i radionica ‘Laubica subotom’.
– Želimo prikazati kako majčinstvo može ići ukorak s karijerom, modom, slobodnim vremenom, putovanjima. Kroz iskustva poznatih mama te stručnim člancima, čitateljicama ćemo olakšati nedoumice oko odgoja i njege djece te zajedno prolaziti prve nespretne roditeljske korake – poručila je Iva Stilinović Grahovac, glavna urednica magazina Storykids.
I dok su ‘veliki’ uživali u iščitavanju novog Storykids magazina, nakon mini mjuzikla uslijedila je kreativna dječja radionica ‘Laubica subotom’ koja se inače svakog vikenda održava u  Kući za umjetnost i ljude – Lauba. Na njoj su se ove subote ‘poznati’ mališani okušali u izradi likovnih kompozicija i kroz igru uvidjeli koliko je za život naše planete značajna voda.

Foto: Press

comment closed