fbpx

Zlatko Kranjčar: Ovo nema veze s upravom, ovo je moja odluka

Dinamo…

Ovim posljednjim rezultatima ne mogu biti zadovoljan i logično je, zbog interesa Dinama i zato jer ga volim i želim da bude uspješan, da se sada maknem, Zlatko Kranjčar

– Sigurno da nije ugodno imati treći poraz zaredom. Mislim da smo 70-ih godina izgubili ovdje zadnji put. Igrači to možda neće osjetiti koliko ja osjećam jer emocije su kod mene drugačije nego kod njih. Čestitam Rijeci na dobroj igri i egzekuciji. Imali smo situacije kad smo mogli doći do realizacije dva gola, ali nismo bili pravi – rekao je na konferenciji za medije Zlatko Kranjčar nakon poraza u Rijeci.

Zlatko Kranjčar

Nakon velikog poraza na gostovanju Dinama kod Rijeke (2:5), trener GNK Dinamo Zlatko Kranjčar podnio je ostavku.
– Volim Dinamo i hrvatsku ligu. Dinamo je napravio europski rezultat, ušao u Ligu prvaka, u što se u medijima nije vjerovalo, ali ja jesam. Ovim posljednjim rezultatima ne mogu biti zadovoljan i logično je, zbog interesa Dinama i zato jer ga volim i želim da bude uspješan, da se sada maknem. Bio je veliki pritisak, izdržao sam to, ostvario sam rezultate u koje se nije vjerovalo i sad, još; uvijek u pravo vrijeme, bolje je da se maknem i omogućim da netko drugi napravi bitan rezultat. Hvala svima. Iako neki mediji špekuliraju, ovo nema veze s upravom, ovo je moja odluka. ‘Kad ne budem zadovoljan i sretan maknut ću se sam’, to sam vam rekao već ranije. Nesretan sam, žao mi je zbog poraza kao dinamovcu, potekla mi je suza kad sam išao našim navijačima zahvaliti. Da smo i pobijedili večeras isto bih napravio sada – rekao je Zlatko Kranjčar.

Foto: GNK Dinamo arhiva