fbpx

Discovery Channel – Održan party: Harley i Davidsonovi

Zagreb….

Partyjem je najavljena premijera serije Harley i Davidsonovi na Discovery Channelu

Joško Lokas, Discovery ChannelU četvrtak je u jednom zagrebačkom klubu održan party kojim je Discovery Channel najavio premijeru serije Harley i Davidsonovi, zakazanu za nedjelju, 18. rujna u 22,00 sata. Stare modele Harleya na sinoć su razgledali i Darija Lorenzi, Joško Lokas, Zlatan Zuhrić te brojni drugi.
U Zagreb su na promociju stigli i motocikli koji su korišteni na snimanju serije, a radi se o replikama prvih Harley-Davidson modela u povijesti. Zvijezde u seriji nisu samo motocikli. Sjajnu glumačku ekipu predvode Michiel Huisman i Robert Aramayo, publici dobro poznati iz Igre prijestolja, te Bugg Hall.
Andrey Stoychev, direktor distribucije i komercijalnog razvoja za Discovery u centralnoj i istočnoj Europi istaknuo je svoje zadovoljstvo što Zlatan ZuhrićDiscovery hrvatskoj publici donosi sjajan sadržaj, poput serije Harley i Davidsonovi, ali isto tako u Hrvatskoj stvara sjajan sadržaj. Nedavno su u Hrvatskoj snimane dvije survival serije, Goli i prestrašeni u Kopačkom ritu i Preživljavanje udvoje na Velebitu. Premijere epizoda snimanih u Hrvatskoj zakazane su za 2. listopada i 14. studenog na Discovery Channelu.

Foto: Discovery Channel – Press