fbpx

Prvi povijesni modeli Harley Davidson u Zagrebu

Cvjetni trg…

U Zagreb stižu modeli prvih Harley-Davidsona u povijesti – motocikli iz serije Harley i Davidsonovi

Harley DavidsonZagreb u srijedu 14. rujna 2016. godine postaje meka za sve istinske ljubitelje motocikala jer na Cvjetni trg stižu modeli prvih Harley-Davidsona u povijesti. Riječ je o motociklima iz serije Harley i Davidsonovi, čija je premijera najavljena za 18. rujna na Discovery Channelu. Radi se o igranoj seriji temeljenoj na stvarnim događajima, koja nas vraća na početak 20. stoljeća i prati Billa Harley i braću Davidson dok sastavljaju prve motocikle te osnivaju legendarnu kompaniju Harley-Davidson.
Na Cvjetnom trgu će od 12,00 sati biti izloženi modeli: prototip Harley Davidson iz 1903., HD Harley DavidsonV-Twin racer iz 1909., dva HD Bobbera i jedan motocikl marke Indian iz 1906. (tada najveća konkurencija Harley-Davidsonu). Radi se o replikama koje su za seriju izrađene prema originalnim nacrtima koje su kompanija i nasljednici obitelji Harley i Davidson ustupili Discoveryju.
Uz ove vintage modele bit će izloženi i najnoviji Harley Davidson motocikli, kako bi posjetitelji stekli dojam o razvoju kompanije kroz 113 godina. Discovery Channel je za posjetitelje pripremio i jedinstveno Harley Davidson iskustvo virtualne stvarnosti, a posebni gosti izložbe su članovi HOG Pleter Chapter Croatia koji će u 18,00 sati pokazati kako je za njih vožnja Harleya strast koja ih pokreće i način života.
Posjetitelje i sve prolaznike na Cvjetnom trgu od 12,00 – 20,00 sati očekuje zabavni program i brojna iznenađenja.

Foto: Press