fbpx

Katarina Rautek opet zaljubljena i uživa u ljubavi!

U vezi je godinu dana…

Katarina Rautek_3Prije godinu i pol dana Katarina Rautek postala je majka. Pjevačica se potpuno posvetila sinu Dominiku. Živahni dječačić je centar njezine obitelji. Katarini su njezini roditelji velika podrška u majčinstvu. No prije godinu dana u Katarinin život je ušao muškarac koji joj je postao veliki oslonac.

Pjevačica, kaže, da je sretna, zaljubljena i uživa u ljubavi, ali detaljnije nije željela govoriti o svojoj ljubavi.
– Jako nam je lijepo zajedno. Divan je čovjek, nježan i pažljiv, a najvažnije je to što voli mog sina. Lijepo je kad žena ima čovjeka uz sebe na kojeg se može osloniti – kratko je za portal Scena.hr otkrila Katarina. Pjevačica ga je poznavala od ranije. Dugo su bili prijatelji, a onda su se zaljubili. A tko je tajanstveni muškarac, nismo doznali.
Katarina Rautek_naslovna– Mogu samo reći da se bavi noćnim životom, ali nije glazbenik – kroz smijeh je rekla lijepa Katarina. Pjevačici grupe E.T. prošla godina bila je uspješna. U lipnju je snimila spot ‘Priđi bez razloga’, a Katarina je u spotu zablistala kao lijepa stjuardesa. U srpnju je krstila sina u kapelici svetog Josipa u Zaprešiću. Njezin sin Dominik na dar je dobio zlatni lančić s privjeskom slova D. Iza toga se skriva lijepa priča koju znaju samo njezini najbliži.
– Moja najdraža serija su Mućke i obožavam glavnog glumca u seriji Del Boya. On ima takav lančić s istim takvim slovom D koji nosi kroz cijelu seriju. Ja sam bila luda za tim još prije nego se rodio Dominik i htjela sam mu izraditi takav lančić pa su me moji iznenadili darom znajući koliko sam ja ‘luda’ za Mućkama, mogla bi ih gledati svaki dan i nikad mi neće dosaditi – ispričala nam tada je Katarina.

Foto: Privatni album, Igor Ivanović&Zveki