fbpx

Katarina Rautek: Kad mi se sin nasmije nestaju svi problemi!

ET 23 Photo by ZVEKI. Copyright Boytronic Production 2013

U novom spotu grupe ET  za pjesmu ‘Priđi bez razloga’ Katarina Rautek je zablistala kao lijepa stjuardesa. U ekskluzivnom razgovoru za Scenu Katarina nam je ispričala kako se snašla u novoj ulozi. Otkrila nam je zgode i nezgode s koncerta. Osim toga, pjevačica nam je rekla koliko joj se život promijenio otkad je postala majka. A Scena.hr vam donosi i novi spot za pjesmu ‘Priđi bez razloga’.

Scena: O čemu govori pjesma?

Evo dio teksta pa zaključite sami: Poznat klub, vina previše, ja dama bez srama, a ti želiš me. Priđi slobodno, dobra je prilika…

Scena: U spotu ste zgodna stjuardesa, kako vam je bilo na snimanju i biste li se mogli zamisliti kao stjuardesa?

Na snimanju mi je bilo fenomenalno, odnosno nikad nisam imala ugodnije snimanje. Kao stjuardesa bih se mogla zamisliti. Zašto ne?

Scena: Biste li voljeli pilotirati?

Sad sam prvi put sjela u avion kao suvozač i moram priznat da bih voljela naučiti voziti avion jer je to stvarno nešto posebno. Kad uzletiš poseban je i neopisiv osjećaj.

Scena: Je li vas ikad bilo strah u avionu?

Nikad me nije bilo strah u avionu. Zapravo volim turbulencije jer mi to podiže adrenalin.

Scena: Koje pjesme najviše volite pjevati i gdje? Možda neka zgoda s koncerta?

Najviše volim pjevati pjesme iz razdoblja Vanne i naravno svoje pjesme na koncertima, a vezano uz to ima jedna zgoda. Kad sam tek počela pjevati u ET-u, počeo je koncert, a ja sam morala sve pjesme ET-a naučiti i od straha i panike na par pjesama sam počela pjevati druge tekstove. Svi smo bili zbunjeni, ali smo izvukli sve kao da je to bilo namjerno. Moram priznati da mi tada to nije bilo smiješno, ali danas je. Eto, što je iskustvo i rad.

ET 12

Scena: Iako ste rodili, brzo ste se doveli u vrhunsku formu, vježbate li?

Rodila sam prije devet mjeseci sina Dominika i već nakon mjesec dana sam radila i dovela sam se u još bolju formu. A to je sve rezultat mog dugogodišnjeg vježbanja u fitness kući ‘Collum’. Tamo, uz stručni tim i mog dragog trenera Branimira Vajde, čiji je životni moto ‘u zdravom tijelu zdrav duh’ i dalje radim, vježbam i uživam tri puta tjedno.

Scena: Ispričajte nam malo kako se snalazite u ulozi majke?

Uloga majke je moja životna uloga u kojoj se osjećam kao i svaka druga majka – najispunjenije jer nema ništa ljepše nego kad ti je dijete zdravo, kad te pogleda, nasmije se i zagrli. Tu svi problemi i cijeli svijet staju za mene.

Scena: Kako balansirate karijeru i majčinstvo?

Ne mogu usporediti majčinstvo i karijeru. To je ljubav svaka na svoj način i ja to tako doživljavam i zato super balansiram te dvije stvari. Ne mogu reći da mi nije fizički naporno ponekad, ali sve se može kad se hoće.

Scena: Imate li vremena za sebe i jeste li se promijenili, kako gledate danas na život za razliku od vremena kad niste bila majka?

Vremena za sebe? O tome samo mogu reći da je to cijelo moje vrijeme – posao i majčinstvo. A da sam se promijenila –  jesam, u smislu da mi je sin na prvom mjestu i živim za njega zajedno s glazbom. I to me čini izuzetno sretnom osobom jer mogu raditi ono što volim u životu i tako se boriti i ići naprijed.

Scena: Kakvi su planovi u karijeri?

Planovi u karijeri su i dalje dobre pjesme, koncerti, spotovi i novi album.

Foto: Igor Ivanović&Zveki

Copyright: Boytronic

Pogledajte spot ‘Priđi bez razloga’:

[vsw id=”XgaHRbUIZyI” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]