fbpx

Dramska serija Raskid na malim ekranima

Zagreb…

Od 31. kolovoza na HTV 2 dramska serija Raskid

RaskidHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 31. kolovoza 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20.05 sati počinje s prikazivanjem serije Raskid.
Hannah Defoe izvrsna je brakorazvodna odvjetnica. Sretno je udana i uspješna u karijeri te preuzima slučajeve bogatih i poznatih pripadnika londonske elite. Radi za obiteljski ured s impresivnom majkom Ruth i tvrdoglavom mlađom sestrom Ninom. To su Raskidmoćne žene u potpeticama koje mnogo riskiraju.
No Hannah prelazi u konkurentski ured i ponovno se povezuje s jedinim muškarcem zbog kojega je ikad posumnjala u svoj brak. A kad se nakon 30 godina vrati Hannin otuđeni otac, ponovno se rasplamsa toksična zavada između njezinih roditelja.
Obitelj Defoe prisiljena je suočiti se sa svojom slomljenom prošlošću, a istodobno se i Hannin brak počinje raspadati. Njezin suprug Nathan ima svojih mana, ali svaka priča ima dvije strane. Kad je obiteljsko pravo obiteljski biznis, slučaj je uvijek kompliciran.
Za ovu snažnu dramsku seriju koja istražuje ostavštinu ljubavi, gubitka i rastave scenarij je napisala Emmyjem i Baftom nagrađivana Abi Morgan.

Foto: Press