Prijavite se: Utrka Molo longo trk – Homo si teć
Piše: redakcija On 8 tra., 2016 At 10:54 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Rijeka…

Molo longo trkUtrkom riječkim lukobranom ‘Molo longo trk‘, koja se trči sutra, subota 09. travnja 2015. godine, nastavlja se ovogodišnji 20. Festival sporta i rekreacije ‘Homo si teć‘.
Omiljena riječka šetnica za ovu će se prigodu pretvoriti u 6 – kilometarsku stazu na kojoj će se trkači natjecati za vrijedne nagrade, kao i za originalni pobjednički pehar, koji će izraditi studenti Akademije primjenjenih umjetnosti u Rijeci.
Molo longo trkStart je najavljen točno u 10,00 sati, dok će se proglašenje pobjednika i dodjela medalja održati u 12,30 sati pored zgrade putničkog terminala. Podsjetimo, 2015. godine najuspješniji u muškoj konkurenciji bio je Daniel Ivaničić iz Atletskog kluba Liburnija (20:53min), dok je u konkurenciji žena pobijedila Ingrid Nikolesić iz Atletskog kluba Sljeme (24:12 min).
Tjedan dana kasnije, 16. travnja na Gatu Karoline Riječke očekuje nas predstavljanje sportskih i rekreativnih udruga iz Primorsko – goranske županije te prodajno-promotivni sajam sportske opreme. U velikom finalu 17. travnja, kad se očekuje 15 000 sudionika, na rasporedu je čak 6 utrka od kojih treba izdvojiti premijerni 1. riječki maraton.
Proljetni termin te atraktivna ruta uz samo more i ove će godine zasigurno privući velik broj trkača i rekreativaca na riječku šetnicu. Prijaviti se možete na www.rijeka.run.

Foto: Press

comment closed