fbpx

Zlatni gumb lansirao Trio Šubarić u polufinale

Izvedba Trio Šubarić sa šest ruku na jednom klaviru oduševila voditeljski duo!

Šesta audicijska epizoda Supertalenta iznjedrila je posljednji zlatni gumb te brojne zanimljive i raznovrsne nastupe. Voditelji Igor i Frano svoj su zlatni gumb odlučili dati 11-godišnjim blizancima Tomislavu, Adrianu i Gabrielu koji čine Trio Šubarić.

Trio Šubarić

Osim što su rođeni kao trojke, ova braća posebna su i po tome što u isto vrijeme šesteroručno sviraju na jednom klaviru. Iako tek dvije i pol godine uče klavir, braća Trio Šubarić dokazali su da su prava atrakcija, a njihovom šarmu nije mogao odoljeti ni voditeljski duo.

Dok ih je Frano molio da ponovno sjednu za klavir da ponove svoju točku, Igor se pojavio za stolom žirija i stisnuo im zlatni gumb koji je iznenadio Šubariće i lansirao ih direktno u polufinale. Svoje oduševljenje nastupom podijelila je i Martina rekavši:

– Da nema emisije Supertalent, ja bih silno patila jer ne bih imala priliku upoznati tako divne hrvatske trojke.

Pjevačko oduševljenje na pozornici izazvala je 28-godišnja Nina Martina Korbar s izvedbom pjesme ‘You don’t own me’ koja je žiri ostavila bez daha. „Kako ti već nisi ozbiljno poznata pjevačica?

Jednoglasni prolaz osvojio je i Ivan Bošnjak koji je na klaviru izveo talijansku pjesmu ‘Caruso’ kojom je uspio iznenaditi Bilmana koji je inače zahtjevan kada je u pitanju kombinacija pjevanja i klavira.

Stilom, glasom i sviranjem na violini iznenadila je Shasha Cui koja je za audicijski nastup odabrala pjesmu ‘I will always love you’ pjevačice Whitney Houston i tako osvojila četiri afirmativna glasa žirija.

Četveroglasni prolaz u daljnje natjecanje osvojile su i Virovitičke mažoretkinje koje su kostimografijom i energičnim plesnim pokretima donijele zabavu i uzbuđenje na pozornicu. „Ja sam očekivala ovakav spektakl s obzirom na to da ste na svjetskoj razini nagrađivane“ poručila je Maja mažoretkinjama koje su dosad nizale uspjehe na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima.

Tri glasa za prolaz osvojio je i Elvis Karahodović koji je u interaktivnoj točki žiriju demonstrirao trikove s kartama. Iako njegov trik nije izveden onako kako ga je isplanirao, žiri je prepoznao i nagradio njegov talent.

Prolaz dalje s tri glasa izborio je Dejan Šebaštijan koji je predstavio svoj talent brzog crtanja. Iako se inače bavi hiperrealističkim crtanjem koje zahtjeva po 30 sati rada, na pozornici Supertalenta u kratkom je vremenskom roku naslikao Martinino lice u kombinaciji s likom Rose iz filma ‘Titanik’.

Kombinacija akrobatike i capoeire osigurala je kandidatu Marwenu Torkhaniju tri prolazna glasa kod žirija, a njegove je pokrete pohvalio Janko poručivši: „Očito si vješt i znaš sve discipline“.

Svojim pjevačkim nastupima prolaz u daljnje natjecanje nisu uspjele izboriti Splićanke Branka Čikeš i Sabina Čorbić Šindilj, kao ni nastup 24-godišnjeg Tonija Ljubijankića koji je na pozornici pokazao svoje plesne pokrete.

Foto: Press