fbpx

Antun Račić: Ne znam što me čeka ali spreman sam na sve!

Ekskluzivno…

Antun RačićAntun Račić spada među najbolje MMA borce u lakšim kategorijama ne samo u Hrvatskoj nego i šire. Član je dubrovačkog Ultimate fight kluba ‘Gladiator‘ i večeras nastupa u Ljubljani na prestižnom događaju FFC 12. Protivnik mu je mađarski borac Zoltan Turai. U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr Antun nam je otkrio što očekuje od nastupa u Ljubljani.
– Da nastupao sam u Ljubljani prije dugo vremena protiv Lemmyja ‘The Dog’ Krušiča gdje sam slavio gušenjem u prvoj rundi. Ne znam baš puno o Antun Racic_1protivniku. Znam da je on zamjena za Slobodana Maksimovića koji je odbio meč protiv mene i da ima 3 -0 skor. Svakog protivnika gledam kao spremnog i opasnog tako i Zoltana. Nadam se dobrom meču – kazao je Antun.
Na pitanje o spremnosti za meč Antun je spremno odgovorio:
– Uvijek sam u treningu i spreman sam za borbu. Bez ozljeda sam tako da nisam puno stvari mijenjao od zadnjeg meča, a sigurno sam podigao i svoje znanje na veću razinu jer na tehnici radimo puno. U pripremama sam radio sa standardnom ekipom u Gladiatoru. Uvijek smo u treningu i spremni za borbu. Što se tiče taktike za večeras, nemam baš neku specijalnu taktiku jer kako sam i rekao ne znam baš puno o protivniku. Ne znam što me čeka, ali spreman sam na sve.

Foto: Privatni album