fbpx

Cindrić, Penezić Kobetić, Červar i Gubica – Milošević najbolji u 2018. godini

Zagreb…

Luka CindrićU organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza i Sportskih novosti, održan je 25. izbor za najboljeg rukometaša, rukometašicu, trenera i sudački par 2018. godine. Najbolji rukometaš u 2018. godini je hrvatski reprezentativac i igrač Kielcea, Luka Cindrić, koji je ovu prestižnu nagradu zaslužio svojom sjajnom igrom u klubu i reprezentaciji. U kategoriji za najboljeg rukometaša godine, uz Cindrića, nominirani su bili sjajni hrvatski reprezentativci – Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, Halil Jaganjac te Marin Šipić.
Za najbolju rukometašicu 2018. godine proglašena je sjajna Andrea Penezić Kobetić, igračica mađarskog Siófoka, kojoj je ovo deveti put da se može pohvaliti ovakvom laskavom titulom. Uz Penezić Kobetić, u kategoriji za najbolju rukometašicu, nominirane su bile Ivana Kapitanović, Stela Posavec, Larisa Kalaus i Aneta Benko.
Najboljim trenerom proglašen je izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Lino Červar kojemu je ovo već deveta nagrada u kategoriji najboljeg trenera a laskavu titulu za najbolji sudački par, po deseti put odnijeli su Gubica – Milošević.

Foto: Press