fbpx

Tradicionalni 16. Jastreb Open u Domu sportova!

Zagreb…

Jastreb OpenU subotu, 29. studenog s početkom u 12,00 sati, u Dvorani 2 Doma sportova održati će se 16. Jastreb Open, tradicionalno međunarodno taekwondo natjecanje za djecu i mlade u Hrvatskoj. Na Jastreb Open-u ove godine nastupit ce 900 natjecatelja iz 64 kluba iz tuzemstva i inozemstva, čime već tradicionalno ovaj turnir spada u najveća taekwondo natjecanja za djecu u ovom dijelu Europe. Protokol svečanog otvaranja u nazočnosti brojnih medija i osoba iz kulturnog i javnog života grada i države započet će u uz Zagrebačke mažoretkinje, Cedevitasice i službenu voditeljicu programa Karmelu Vukov-Colić. 16. Jastreb Open otvoriti će veleposlanik Republike Koreje, domovine taekwondo sporta Nj.E. Suh Hyung-Won.
Već tradicionalno natjecanje se provodi pod geslom: ‘Ne postoje velike stvari, samo male stvari učinjene s puno ljubavi’. Ove godine humanitarnu akciju organizatori su posvetili udruzi ‘Sve za životinje’, koja dugi niz godina skrbi o bolesnim i napuštenim životinjama na području Zagreba.
Za vrijeme natjecanja u predvorju koje se nalazi u sklopu sportske dvorane bit će istaknuta donacijska kutija u koju će svaki posjetitelj moći svojim dobrovoljnim prilogom (hranom za kućne ljubimce) dati svoj doprinos ovoj dobrotvornoj akciji.

Foto: Press