Dinamo u novom izdanju Pro Evolution Soccer!
Piše: redakcija On 13 sij., 2016 At 06:37 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Pro Evolution SoccerDinamo je početkom godine dobio još jedno priznanje i Modri su uvršteni u jednu od najpopularnijih nogometnih igara na svijetu: Pro Evolution Soccer. Naravno, fantastična godina u kojoj su Modri osvojili naslov prvaka bez poraza, dodali i Kup, a potom u drugom dijelu godine igrali Ligu prvaka svakako je utjecala na ovakvu odluku proizvođača igrice pa će tako najbolji hrvatski klub ujedno biti i jedini službeno licencirani iz Lijepe naše. Sa gotovo 100 milijuna prodanih kopija u 20 godina postojanja Pro Evolution Soccer jedna je od najpopularnijih nogometnih serijala među nogometnim igrama, a najbolje o popularnosti same igrice govori da je prošlogodišnja inačica ove popularne video igre prodana u 3 milijuna kopija u prva 3 mjeseca nakon izdavanja.
Zbog ovog razloga GNK Dinamo je iznimno ponosan na činjenicu da smo s izdavačem PES-a, Konamijem, uspjeli dogovoriti službenu suradnju i postali jedini hrvatski klub koji će u ovogodišnjoj inačici ove popularne video igre biti službeno licenciran te jedina hrvatska nogometna momčad s ovakvim oblikom prisutnosti u proteklih nekoliko godina. Ovom suradnjom GNK Dinamo je poslušao želje i molbe navijača za uključivanjem najbolje hrvatske momčadi u PES te se nadamo da će igranje Pro Evolution Soccera 2016 svim navijačima od sada biti još zabavnije i veći užitak.
Momčad GNK Dinama bit će dodana u PES 2016 u prvoj nadolazećoj nadogradnji igre, a u suradnji s Konamijem Modri klub je organizirao i iznenađenje za navijače – priliku da osvoje 8 potpisanih kopija PES 2016 na službenoj Facebook stranici kluba.

Foto: Press

comment closed