KK Cedevita u napetoj završnici poražena od Limogesa!
Piše: redakcija On 23 lis., 2015 At 06:53 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Cedevita– U prvom poluvremenu se nismo pojavili. Bili smo previše uplašeni za igranje Eurolige protiv dobre ekipe Limogesa. Ozljeda Žorića, prva utakmica kod kuće, sigurno je tu bilo straha. Na poluvremenu smo uspjeli promijeniti utakmicu i ušli smo u treću četvrtinu s drugom energijom. To nam se već dosta puta događalo i prošle sezone da se opustimo kad gubimo. Kad smo mogli okrenuti bilo je nekoliko ključnih trenutaka kao što su trica Westermanna iz kuta i skok u napadu Boungou-Cola. Tu je trebalo zagraditi i pokupiti loptu i utakmica bi vjerojatno otišla na našu stranu. Zubčićeva odluka na kraju nije bila pametna. On je jedan od starijih i iskusnijih igrača, koji je prošao puno toga i mora biti pametniji – rekao je nakon utakmice trener KK Cedevita Veljko Mršić.
CedevitaNa 51. rođendan Dražena Petrovića, hrvatske i svjetske košarkaške legende, KK Cedevita je bez ozlijeđenih igrača Luke Žorića i Lovre Mazalina u sklopu 2. kola B skupine Eurolige u Košarkaškom centru Dražen Petrović jučer ugostila Limoges. Slavili su naposljetku Francuzi s rezultatom 84:80, a utakmica je bila neizvjesna do samog kraja.
U dresu KK Cedevita Pullen je upisao 21 poen, pet skokova i četiri asistencije. Bilan je ubilježio 19 poena, devet skokova, tri asistencije i sedam izgubljenih lopti, a White 17 poena i pet skokova. Kod gostiju su najbolji bili Westermann (15 poena i 3 asistencije), Boungou-Colo (15 poena, 7 skokova i 5 asistencija) i Schaffartzik (12 poena i 7 asistencija).

Foto: Press

comment closed