fbpx

Hrvoje Džijan talentirani stoper novo pojačanje Dinama!

Maksimir…

San mi se ostvario, oduvijek sam maštao o ovome, kaže Hrvoje

Hrvoje Džijan

– Želio bih se puno zahvaliti svojim roditeljima i obitelji koji su me podržavali i cijelo vrijeme bili uz mene. Naravno, hvala i svim trenerima koji su me trenirali jer svaki od njih mi je pomogao u razvoju – rekao je Hrvoje Džijan nakon potpisa ugovora.
Nakon što je jučer profesionalni ugovor s Modrima potpisao Tibor Halilović isto je napravio i godinu dana mlađi Hrvoje. Rodom je iz Županje, a u Dinamo je došao prije tri godine iz Cibalije.
– Nogomet sam počeo igrati u Graničaru iz Županje gdje sam bio više godina da bi potom dobio poziv i prešao u Cibaliju. U Vinkovcima sam bio samo jednu godinu kad me pozvao Dinamo na što nisam dugo razmišljao i došao sam u Zagreb – rekao je mladi stoper.
Hrvoje će tek za dvadesetak dana postati punoljetan. Na pitanje: “Sjećaš li se kako je izgledao tvoj prvi intervju?” Hrvoje se sa smiješkom prisjetio:
– Kako se ne bi sjećao? Imao sam devet godina, igrali smo turnir i razgovor je bio za Radio Županju, a kad me voditelj pitao “Gdje bi jednoga dana volio igrati?” odmah sam odgovorio: “U Dinamu. Taj san mi se ostvario i presretan sam zbog toga je sam oduvijek maštao o ovome – zaključio je Hrvoje.
– Hrvoja su rad, talent i odricanje doveli ovdje gdje se nalazi danas, a nastavi li ovako raditi u budućnosti, bit će jedan u nizu Slavonaca koji su odigrali važnu ulogu u sjajnim rezultatima našeg kluba – dodaju iz kluba.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Hrvoje Džijan
Datum rođenja: 26.6.1996.
Pozicija: Stoper

Foto: gnk dinamo