fbpx

Novi biser nogometne škole Tibor Halilović potpisao ugovor

GNK Dinamo…

Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da nastavim s radom

– Presretan sam. U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da nastavim s radom – rekao je Tibor Halilović.
Tibor HalilovićDinamo je uoči početka sezone potpisao profesionalni ugovor s talentiranim veznim igračem Tiborom Halilovićem. Mladić koji je u Dinamo došao kada je krenuo u osnovnu školu i koji dres najdražeg kluba nosi više od 10 godina bio je oduševljen nakon potpisivanja.
Alen Halilović je iz prve momčadi Dinama otišao u veliku Barcelonu, a na njegovo mjesto dolazi još jedan igrač iz nogometne škole Dinama i još jedan Halilović – Tibor. Mladi veznjak već je godinama označavan kao igrač od kojeg se puno očekuje, a on je iz godine u godinu bio sve bolji da bi na koncu potpisao trogodišnji ugovor s prvacima Hrvatske.
Tibor iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je zabio impresivnih 16 prvenstvenih golova i bio drugi strijelac momčadi, a na nedavno završenom jakom turniru u Njemačkoj proglašen je za najboljeg veznog igrača.
– Već dugo se raspituju mnogi klubovi, čuo sam za razne ponude, ali nisam uopće razmišljao o tome. Želim igrati u Dinamu i tu je bio početak i kraj svake moguće rasprave – jasan je bio domaći dečko iz Dubeca.
Inače, mladić uz nogometnu karijeru i studira. Naime, nakon završene III. gimnazije upisao je novinarstvo te tako nastavio svoje obrazovanje.
– Zasad mi dobro ide. Naravno, nije lako uz treninge, utakmice i česta putovanja, ali uvijek si posložim stvari da sve stignem – zaključio je simpatični i sretni mladić.
Sigurni smo kako će Tibor u godinama koje dolaze potvrditi svoju kvalitetu i donijeti navijačima Dinama puno sreće i radosti.

OSOBNI KARTON
Ime i prezime: Tibor Halilović
Datum rođenja: 18.3.1995.
U Dinamu od: 2002.
Pozicija: Ofenzivni vezni

Foto: gnk dinamo