Ivica Zubac: Jako se dobro zabavljam!
Piše: redakcija On 12 srp., 2016 At 02:06 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

NBA…

Video

Ivica Zubac– Svaki dan, svaka utakmica je zabavna i super je igrati s ovim igračima, čak i kad sjedim na klupi je zabavno. Ovdje su svi mladi, postoji neka kemija i svi su ovdje povezani – rekao je Ivica Zubac nakon utakmice.
Mladi hrvatski centar Ivica Zubac (19) postigao je devet koševa (šut za dva 3-3, slobodna bacanja 3-4) uz pet skokova i dvije blokade za 20 minuta koliko je proveo u igri i u trećoj pobjedi Los Angeles Lakersa na Ivica Zubacljetnoj NBA ligi u Las Vegasu.
– Osjećam se odlično i uzbuđeno. Nisam mogao ni misliti da ću igrati za LA Lakerse. To su sve bili snovi, ali ako se dovoljno radi i trudi i snovi se ostvare – rekao je Ivica Zubac ekskluzivno u svom prvom intervjuu nakon što je postao igrač LA Lakersa za portal Scena.hr.
Otkad je počeo trenirati košarku ističe da je imao cilj igrati u NBA-u. Iako je često zbog toga nailazio na nerazumijevanje i podsmijeh, Ivica se na to nije obazirao. A koliko je ponosna i njegova djevojka Kristina, možete pročitati na linku.

Foto: Screenshot YouTube
Video: 

comment closed