fbpx

Josipa Lisac, Zorica Kondža i Oliver Dragojević u A-strani

Show…

HRT-ova nova subotnja zabavno-glazbena emisija A-strana osvojila simpatije publike

A stranaPrvo izdanje nove zabavno-glazbene emisije Hrvatske radiotelevizije A-strana, koje je prikazano prošle subote na Prvome programu Hrvatske televizije u 20.00, osvojilo je simpatije gledatelje i na društvenim mrežama izazvalo pregršt pozitivnih reakcija i komentara. U prvome od sedam predviđenih subotnjih izdanja gledatelji su imali prigodu uživati u odličnoj glazbi Akija Rahimovskoga, Davora Gopca, Pere Galića, Ivana Pika Stančića te brojnih drugih vrhunskih glazbenika.
Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić do početka svibnja ugostit će brojna poznata imena hrvatske glazbene scene koja gledatelje podsjećaju na svoje najbolje i najdraže pjesme, antologijske hitove hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Osim poznatih zvijezda u emisiji nastupaju i sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske koji najljepše pjesme hrvatske glazbene produkcije izvode na svoj način.
Zorica Kondža i Oliver DragojevićU drugome izdanju emisije A-strana, koja je na rasporedu u subotu 1. travnja 2017. godine u 20.00 sati, gostuju Josipa Lisac, Zorica Kondža i Oliver Dragojević, a mladi će glasovi svojim izvedbama obrisati prašinu s nekih starih gramofonskih ploča te izvesti neke od najljepših pjesama Ive Robića, Vice Vukova, Radojke Šverko, Tereze Kesovije i Miše Kovača.
Osim subotom navečer na Prvome programu Hrvatske televizije emisija se može pratiti i na mobitelima, tabletima i računalima s pomoću HRT-ove multimedijske usluge HRTi, a sve pojedinosti i zanimljivosti dostupne su i na stranici emisije na Facebooku pod naslovom BstranaHRT te na kanalu Hrvatske radiotelevizije na YouTubeu pod naslovom HRTnovimediji.

Foto: Press – Dario Njavro za HRT