Zorica Kondža: Hvala publici i suprugu, hvala svima!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 27 svi., 2015 At 05:42 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Lisinski…

Koncert za 30 godina: Zorici priznanje za izniman doprinos glazbi i Lisinski prepun obožavatelja

Zorica Kondža– Počašćena sam priznanjem koji mi je u ime Hrvatske glazbene unije dodijelio njen predsjednik Nikša Bratoš, drago mi je da institucije prate naš rad i priznaju ga. Najvažnije mi je bilo da me glas posluži i želja mi se ispunila, ali mi je cijeli koncert nekako brzo prošao. Imala sam osjećaj da su dva i pol sata proletjela, kroz smijeh je kazala Zorica Kondža. Glazbenica se posebno zahvalila svojoj vjernoj publici.
– Svi mi možemo slaviti 30, 40, pa i 50 godina karijere, no da nema publike, ništa ne bi bilo isto. Puno je to godina, a meni se čini da imam još puno toga za pokazati. Drago mi je što sam okružena dobrim ljudima koji su bili uz mene kad sam padala i dizala se – kazala je ikona hrvatske glazbe.
Zorica je jučer imala koncert u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a koncertom je obilježila i 30 godina karijere.  Velika dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta i nagrada Status za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, Zorici su bili Zorica Kondža, Tony Cetinskinajljepši dar.
Splitska glazbena ikona dva i pol sata pjevala je jučer svoje najveće hitove, a na pozornici su joj uz bok stajali suprug Joško Banov koji ju je pratio na klavijaturama i koji je zaslužan za neke od njenih najljepših ljubavnih pjesama te najstariji sin Toni koji svira bubnjeve.  Svojom pristupačnošću i pozitivnom energijom, Kondža je odmah osvojila publiku koja je s njom uglas pjevala hitove poput ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Ima jedan Zorica Kondža, Oliver Dragojevićsvijet’, ‘Pokora’ i druge.
– Hvala svima koji su došli, mome suprugu i cijelom bendu, gostima te organizatorima – naglasila je Zorica. Na pozornici su joj se kao gosti pridružili Oliver Dragojević s kojim je otpjevala duet ‘Ti si moj san’, Tony Cetinski u pjesmi ‘Dobar dan ti, dušo’, Neno Belan u duetu ‘Do posljednjeg daha’ te Tomislav Bralić i klapa Intrade s kojima je otpjevala novi zajednički duet ‘O’ života ura’.
Osim vlastitih, Zorica je izvela i nekoliko rockerskih te blues pjesama i još jednom pokazala zašto ju zovu ‘The Voice’.

Foto: Igor Kelčec

comment closed