Ana Vučak Veljača i Mario napustili Ples sa zvijezdama
By redakcija On 25 ožu., 2019 At 10:04 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Moda, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Ana Vučak VeljačaJedanaest parova imalo je samo sedam dana za pripremu nastupa u kojima smo uživali u drugoj spektakularnoj emisiji ‘Ples sa zvijezdama‘, a iz natjecanja je ispao i prvi par, Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt. Iako se žiriju njihov ovotjedni nastup svidio više no izvedba prošlog tjedna, konačan zbroj bodova, u koje ulaze i ocjene žirija i glasovi publike, doveo je ovaj par zajedno s Markom Grubnićem i Elom Vuković do napetog plesnog dvoboja.
Dok je devet parova bilo pošteđeno ulaska u plesni dvoboj, u njega su se ipak morali upustiti zvijezde showa Marko i Ana Vučak Veljača sa svojim plesnim partnerima, a zadan im je plesni stil ch-cha-cha. Jednoglasnom glasovanjem žiri je odlučio u showu zadržati Marka Grubnića i Elu Vuković koji su se u drugoj emisiji predstavili quickstep koracima. Dinko je komentirao:
– Ta energija koja je prštila iz vas malo je krenula u krivom smjeru.
Tamara je primijetila da je Marka malo trema ponijela. No Marko se nije dao omesti, te je rekao kako se tu nije radilo o tremi već da je imao predrasudu o quickstepu, no da je dao sve od sebe.
– Mislim da je bilo sjajno!- izjavila je Almira, a Nicolasu su bili preslatki ‘kao dva bonbončića’.
Deset parova nastavlja svoju plesnu avanturu, a još jedan par napustit će natjecanje u nedjelju 31.ožujka u trećoj emisiji uživo ‘Ples sa zvijezdama’!

Foto: Press

comment closed