Zorica Kondža: Uzbuđena sam jer je ovo važna obljetnica!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 18 svi., 2015 At 06:45 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Vatroslav Lisinski…

Glazbena diva koncertom će obilježiti 30 godina solističke karijere

Zorica Kondža– Hvala svima koji će doći na koncert jer je publika najvažniji faktor koji će tu večer učiniti savršenom i stvarno se nadam da će s koncerta otići ispunjeni kao i ja. Hvala i svima koji su sudjelovali u organizaciji i Zvonimiru Sunari – rekla je glazbena diva. Zorica Kondža 26. svibnja će nastupiti u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a koncertom će obilježiti 30 godina solističke karijere.
Tjedan dana prije velikog koncerta ‘Zorica Kondža – 30 godina‘, dvorana je u potpunosti rasprodana.

“Moj glas je spreman”
– Popis pjesama je spreman, probe su u tijeku, svi znaju što trebaju, a i moj je glas spreman. Malo sam uzbuđena jer mi je ovo ipak važna obljetnica, ali vjerujem da ću biti u savršenoj formi – zaključila je Kondža.
S njom će u Lisinskom kao gosti nastupiti Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Neno Belan te Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će joj se na pozornici pridružiti u izvedbi zajedničkih hitova.
– Hvala i kolegama što su se rado odazvali mome pozivu, drago mi je što ćemo nakon malo duže stanke opet zajedno stati na pozornicu i otpjevati naše duete, kazala je Kondža.

Doris Dragović: Oduvijek je Zorica bila posebna
O njoj samo riječi hvale ima bliska prijateljica Doris Dragović koja je Zoricu prošle godine pozvala kao posebnu gošću na svoj koncert u Lisinskom te su zajedno otpjevale ‘Zar je voljeti grijeh’.
– Oduvijek je Zorica bila posebna, od mladih dana je imala stvarnu moć, samopouzdanje, bistrinu i znanje. Činilo se da pred njom, onako mirno jakom, lako padaju maske. I danas mislim da pogledom može nekako proći kroz ljude – s velikom ljubavlju govori Doris, još jedna pripadnica zlatne splitske glazbene generacije. Kod Zorice najviše, kaže, cijeni toplinu i suosjećajnost, duhovitost kojom ju je dovodila do suza, otvorenost i ‘iskrenost do bola’.

“Njene pjesme se piju, njena muzika se diše”
– Sve mi je u njoj. To su sastojci pravog prijateljstva, a ja imam sreću i čast da to baštinim do danas. Njenu umjetnost bilo bi ludo stavljati u riječi, mogu samo reći – njene pjesme se piju, njena muzika se diše, Zorica se živi – naglasila je Doris. A da osim pjevanja Zorica ima još mnogo skrivenih talenata poput pričanja viceva i onog sportskog, pokazala je u emisiji ‘Večer na 8. katu’ Daniele Trbović koju možete pogledati u četvrtak u 20 sati na prvom programu HRT-a.

Foto: Press

comment closed