fbpx

Daniela Trbović i Merita Arslani u ‘Ženskoj priči’!

Književna večer…

Centar za kreativno pisanje i Book caffe

Ženska pričaSpisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i Book caffe i u travnju nastavljaju s programom ‘Ženska priča‘. Nakon šest mjeseci i šest večeri u kojima su Žensku priču pričale Rujana Jeger, Nevena Rendeli, Dvina Meler, Mani Gotovac, Milana Vuković Runjić, Karmela Špoljarić i Julijana Matanović o Ženskoj priči govori se sve više, Žensku priču očekuje se s velikim nestrpljenjem i traži mjesto više.  Zato sedma dovodi gošće koje će opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito pričati o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali najviše o onima koje u knjigama završavaju.
Daniela TrbovićU utorak, 15. travnja 2014. u 20:00 sati  u Book caffeu, spisateljica i stand up komičarka Marijana Perinić još jednom će ugostiti dvije izuzetne žene koje su, uz svoju novinarsku profesiju, ljubav prema književnosti i pisanju prenjele u korice knjiga. Gošća je Daniela Trbović koja za sebe kaže ‘britka na jeziku, meka na srcu’, a gledatelji je pamte kao duhovitu, inteligentnu, nasmijanu, ali i krtičnu voditeljicu kultnih emisija radija i televizije. Od 90-tih do danas, od Z3, preko Hit depoa, Od 5 do 7, Najslabije karike do 8. kata, Daniela Trbović je već godinama jedna od najvećih zvijezda HTV-a. Od rujna 2001. Daniela piše kolumne u Novom listu koje su nakon sedam godina pisanjaMerita Arslani završile u zbirci izabranih kolumni Hrvatica, majka, katolkinja, nepušačica. Meritu Arslani, koja i nakon nagrađenog prvijenca, knjige Anđeli će samo zaspati i romana Probudi me kad prođe kaže kako se u današnjim vremenima suludo baviti pisanjem, na sreću svojih čitatelja i dalje piše. Jer njena kratka biografska crtica počinje rečenicom: ‘Najvažnija stvar koju trebate znati o meni je da obožavam pisati’.
Uživajte s nama na još jednoj Ženskoj priči uz Danielu Trbović, Meritu Arslani i šarmantnu, nasmijanu i uvijek inspirativnu voditeljicu Marijanu Perinić. I u travnju, mjesecu proljeća, uživat ćete u ženskim pričama te imati priliku kupiti njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

Foto: Press