fbpx

Supertalent – Pjevanje, ples, okršaj beatboxera i iluzija u petoj epizodi

Show…

SupertalentOve nedjelje u showu Supertalent nastupit će 79-godišnja Vanja Andriollo koja će se predstaviti plesom za kojega tvrdi da joj daje energiju te da joj je spasio život kada su joj liječnici prognozirali samo pola godine života. Naime, ova rođena Šibenčanka s pulskom adresom kaže kako je prije osam godina oboljela od karcinoma bubrega, a nakon niza operacija doktori su joj rekli kako ima samo šest mjeseci života ako ne pristane na kemoterapiju.
– Odlučila sam se protiv kemoterapije i nakon osam godina još živa! – priča Vanja i dodaje:
– Kizomba mi je spasila život!
Na Supertalentu će nastupiti sa svojim plesnim partnerom, Francuzom Ozyjem Shineom.
– Želim pokazati ljudima kako ples može liječiti i da se čovjek još u 80-oj godini života može osjećati mladim! – ističe Vanja.
Jednu prpošnost i razigranost pokazat će i članice Cheerleading kluba Lana koje sudjeluju na brojnim natjecanjima na državnim, europskim i svjetskim razinama, a posebno zanimljiv nastup bit će onaj mađarske grupe Varidance koji se temelji na dijelovima tradicionalnog mađarskog plesa.
– Sljedeće godine planiramo turneju po Hrvatskoj, pa nam je Supertalent odlična prilika za predstaviti se publici! – najavili su.
Sjajnu energiju u studiju Supertalenta osigurat će Samir Nurkić koji će svoje žiri pokušati osvojiti izvedbom na harmonici.
– Harmonika ne poznaje ograničenja! – tvrdi Samir i dodaje:
– Prijavio sam se na Supertalent da pokušam prenijeti svoju viziju harmonike 21. stoljeća i pokazati njezine mogućnosti.
Od pjevača u petoj epizodi Supertalenta vidjet ćemo Elvisa Nukića iz Kraškog, diplomiranog ekonomista kojemu su najveće ljubavi pjevanje i gluma, Jelenu Jakus iz Splita koja će nastupiti s pjesmom Maje Šuput, Adnu Šestić iz Zenice koja će se predstaviti pjesmom Josipe Lisac te Dina Radosavca iz Vrbovskog koji preko tjedna radi ako konobar, a vikendom nastupa kao pjevač.
– Cure vole kada im ja pjevam, pogotovo na uho!“, otkriva Dino koji će otpjevati Tošinu pjesmu.
Ove nedjelje vidjet ćemo i dva beatboxera, Valentina Zeca koji će nakon prošlogodišnjeg nastupa pokušati pokazati žiriju koliko je napredovao te Damira Mašića koji se beatboxom počeo baviti nakon što ga je vidio na Supertalentu.
U svijet iluzije gledatelje će odvesti natjecatelj Andrej Škedel, iluzionist koji u mađioničarstvo uvodi koncept tematskih iluzija i sofisticiranih manipulacija i čija su posebitost velike i opasne iluzije. Oborio je svjetski rekord u Houdinijevom bijegu – okovan lancima i zavezan u vreći iz sanduka izašao je za manje od sekunde.
– Gotovo 30 godina ovo radim, a prve 4 godine sam potratio – priznaje Andrej.

Foto: Press