fbpx

Književna večer ‘Ženska priča’ u Book caffeu!

O Ženskoj priči…

Ženska pričaSpisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i Book caffe i u ožujku, prvom proljetnom mjesecu, nastavljaju s programom Ženska priča.
O Ženskoj priči se priča, za Žensku priču se traži mjesto više, jer od rujna 2013. ‘Ženska priču‘, jedan utorak u mjesecu pričaju ŽENE.  Opušteno, nasmijano, inspirativno, s puno ljubavi i strasti prema književnosti i pisanju pričaju o svojim knjigama, ali i onima koje su obilježile njihove živote, o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali najviše o onima koje u knjigama završavaju.
Nakon Milane Vlaović, Rujane Jeger, Nevene Rendeli, Dvine Meler, Mani Gotovac, Milane Vuković Runjić, Karmele Špoljarić, danas u utorak, 18. ožujka 2014. u 20,00 sati u Book caffeu, spisateljica i stand up komičarka Marijana Perinić još jednom će ugostiti dvije izuzetne književnice: Ženska pričaJulijanu Matanović, profesoricu književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, znanstvenicu i književnu kritičarku, vrsnu prozaisticu koja je s deset objavljenih romana već godinama na vrhu top ljestvica čitanosti, književnicu koja je među prvima u prostore interpretacije unijela pripovijedanje u prvim licu, ženu koja u svojim knjigama maestralno ispituje intimu žene i svu ljepotu i bol djetinjstva, odrastanja i zrele dobi, Ženska pričaomiljenu profesoricu koja svojim studenticama s velikom strašću  prenosi  znanje i strast prema  književnosti i Suzanu Bosnić, mladu novinarku, koja je svoj talent dokazala već u prvoj knjizi, zbirci priča Pod zemljom u velikim cipelama i čiji roman s podjednako velikim nestrpljenjem čekaju čitatelji i književna kritika.
Uživajte s nama na još jednoj Ženskoj priči uz Julijanu Matanović, Suzanu Bosnić i šarmantnu, uvijek nasmijanu i uvijek inspirativnu voditeljicu Marijanu Perinić. Još jednom ćete uživati u ženskim pričama te imati priliku kupiti njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

Foto: Press