Glazba nije stala, ‘Nismo se znali razumit’ novi spot klape Fjoret!
By redakcija On 9 svi., 2020 At 11:27 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Novi spot…

Klapa Fjoret postoji od 2007. godine

Klapa FjoretTko kaže da je umjetnost u ovim čudnim vremenima zastala? Zatišje izolacijskog okruženja ženska klapa Fjoretiz Tučepa iskoristila je za nastanak njihovog novog spota. Riječ je o pjesmi ‘Nismo se znali razumit’ s kojom su se ove dame prošle godine predstavile na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima, osvojivši treću nagradu stručnog povjerenstva.
Za neobičnu priču i kadrove spota zaslužan je Matko Petrić a supružnici Željko i Monika Hajsok utjelovili su ovu glazbenu ljubavnu priču.
Glazbu pjesme ‘Nismo se znali razumit’ potpisuje Mislav Biočina, aranžman Hrvoje Domazet, stihove Ružana Kovač a glazbenu produkciju Tomislav Mrduljaš.
Dok ih ne budete imali priliku ponovno slušati u živo, ne sumnjamo kako ćete uživati u virtualnom izdanju klape Fjoret!
Klapa Fjoret postoji od 2007.-e, tijekom godina, broj članica se mijenjao, a današnji postav čine Tanja Topić (prvi sopran), Romana Lalić Pejković (drugi sopran), Ružana Kovač (prvi alt), Lana Erceg (prvi alt), Ana Vranješ (drugi alt) i Vanja Domazet (drugi alt).
Fjoret nije nepoznat pratiteljima klapske glazbe, dapače. Godinama su nagrađivane sudionice Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, sudjeluju i na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima, a rado su viđene gošće na brojnim klapskim smotrama.
Njihova još uvijek aktualna skladba ‘Nismo se znali razumit’, stiže nakon uspješnica ‘Jubav si moja’, ‘Još nas ima’, ‘Ruke’, ‘Biokovo, oče o’ kamena’ i ‘Da imamo nas’.

Autor glazbe: Mislav Biočina
Autor teksta: Ružana Kovač
Autor aranžmana: Hrvoje Domazet
Glazbeni producent: Tomislav Mrduljaš
Tonski snimatelj: Hrvoje Domazet
Redatelj spota: Matko Petrić

Foto: Privatni album Klapa Fjoret
Video:

comment closed