fbpx

9. sezona Umorstva u Midsomeru od nedjelje na TV

Umorstva u Midsomeru

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 12. prosinca 2021. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 11.15 počinje s prikazivanjem devete sezone serije Umorstva u Midsomeru.

Umorstva u Midsomeru

Ubojstva, ucjene i otmice uobičajena su pojava u idiličnome Midsomeru. Iza živopisnih fasada i uređenih vrtova ništa nije onako kako se isprva čini, a to najbolje zna iskusni inspektor Barnaby koji uvijek bez milosti progoni krivce.

Umorstva u Midsomeru

Barnabyjev siguran, ali i intuitivan pristup, u potpunoj je suprotnosti onomu njegova novog pomoćnika.

U prvoj epizodi nove sezone serije Umorstava u Midsomeru par koji je htio kupiti kuću u Midsomeru nađen je brutalno ubijen ispred kuće koju su navodno zaposjeli duhovi. Ima još potencijalnih kupaca toga posjeda, ali da li je moguće da bi itko od njih zbog toga mogao ubiti svoje suparnike?

Dok istražuje taj slučaj, Barnaby pomaže i skupini konzervatora koji rade na očuvanju arhitektonske baštine, što ga ponovno dovodi do iste kuće. Osoba koja prodaje kuću s vremenom Barnabyju postaje sve sumnjivija.

U glavnim su ulogama u seriji Umorstva u Midsomeru: John Nettles (Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. George Bullard) i Neil Conrich (Angel).

Foto: Press – HRT