fbpx

‘Ljubav na djelu’: Jacques Houdek, Nina Kraljić, Dino…

Vatroslav Lisinski…

Humanitarni koncert ‘Sve za njih’

Jacques Houdek, Nina KraljićJacques Houdek i prijatelji – pobjednica showa ‘The Voice’ Nina Kraljić, Dino Petrić, Ema Gagro, Pjerino Ružević, Egon Marić, Melanie Malike Acorlor, Antonela Đinđić, Mateo Pilat, Martina Milošević, Neven Stipčić, Ana Cerovac i Gordana Gregurović uz podršku Nikša Bratoš benda i Zbora Udruge s Ivanom i Marijom Husar održat će u nedjelju 24. svibnja humanitarni koncert pod nazivom ‘Sve za njih‘ s početkom u 19,00 sati u Koncertnoj Jacques Houdek, Nina Kraljićdvorani Vatroslav Lisinski.
Kako bi najavili ovaj humanitarni koncert proteklog petka Jacques Houdek i Nina Kraljić su posjetili oboljelu djecu u Klaićevoj bolnici gdje su proveli ugodno poslijepodne s njima. Na ovom humanitarnom koncertu koji se održava pod generalnim pokroviteljstvom Grada Zagreba sve okupljene očekuje čarolija najljepših glasova – Jacquesa Houdeka i mladih glazbenih nada uz pratnju iskusnih glazbenika koji će sve oduševiti. Kupnjom Jacques Houdekulaznice podržat će se rad Udruge ‘Ljubav na djelu’, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je podmirenju troškova za vrijeme liječenja djece oboljele od malignih bolesti i njihovim obiteljima.
Udruga ‘Ljubav na djelu’ je udruga koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u ‘Klinici za dječje bolesti Zagreb’ te za glavni cilj djelovanja ima pomoć i potporu djeci oboljeloj od malignih bolesti kao i njihovim roditeljima.
Jacques HoudekUlaznice po cijeni 80,00 kuna, 90,00 kuna i 100,00 kuna moguće je kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski, te putem online servisa www.ulaznice.hr
Jacques Houdek i prijatelji  pozivaju Vas da se odazovete ovom humanitarnom koncertu te vam obećavaju prelijepu glazbenu večer koja će zasigurno svima ostati u lijepom sjećanju.

Foto: Press