fbpx

Zoran Mamić: Užitak je voditi ove dečke i čestitam im!

Ponosni trener…

Zoran Mamić– Čestitam momčadi na osvajanju Kupa. Iskreno, nemojte se ljutiti, ali neću previše pričati o utakmici niti je analizirati jer osjećam izuzetno jake emocije. Presretan sam i ponosan što vodim ove dečke i imam ovakve suradnike. Užitak je voditi ovu momčad s ovim kolegama koje imam oko sebe – rekao je trener Dinama Zoran Mamić.
Trener Zoran Mamić bio je sretan nakon što su Modri protiv Splita osvojili Kup i Zoran Mamićduplu krunu. Igrači su u slavlju na terenu dignuli trenera u zrak.
– Lijepo je kada se to dogodi na terenu. Imamo odličan odnos, uvažavamo se i imamo međusobni respekt. Osjećam da imaju poštovanje prema cijelom mom stožeru i imamo fantastičan odnos – rekao je trener pa se zahvalio gledateljima.
– Hvala svima na posjeti i nadam se da će ovako biti češće – kaže trener pa u šali dodaje: – Danas su stvarno ostali jako dugo s nama – aludirajući na produžetke i jedanaesterce.
Prvacima je sportski čestitao trener Splita Zoran Vulić.
– Dinamo je naša najbolja momčad, osvojili su prvenstvo i Kup i na tome im čestitam. Mi smo dali maksimum danas i mogu biti ponosan na svoju momčad”.

Foto: Press