fbpx

Zoran Mamić: Derbi uvijek nosi dozu nervoze i naboja!

GNK Dinamo…

Vjerujem u kvalitetu i formu svoje momčadi, želimo igrati dobro i ostvariti pobjedu koju silno želimo, kaže Mamić

Zoran Mamić– Čeka nas po imenima najveći derbi hrvatskog nogometa. Nažalost, Hajduk trenutno nije u posebno kvalitetnom stanju, no bez obzira na to međusobne utakmice nose dozu nervoze, naboja i drugačije energije tako da može otići u oba smjera. Vjerujem u kvalitetu i formu svoje momčadi, želimo igrati dobro i ostvariti pobjedu koju silno želimo – rekao je trener Dinama Zoran Mamić dan uoči utakmice pa dodao kako osim ozlijeđenih Antolića i Muse odnosno ‘kartoniranog’ Šimunovića svi ostali konkuriraju za utakmicu.
U subotu 16. svibnja 2015. godine se na Maksimiru igra najveći derbi hrvatskog nogometa kad u goste MOdrima dolazi Hajduk. Dinamo je deseti put zaredom prvak, Hajduk je treći s 35 bodova manje, no trener Modrih Zoran Mamić upozorava na oprez i želi od svoje momčadi još jednu utakmicu na visokom nivou.
– Ne bih rekao da nije bitan rezultat; svaka utakmica je bitna, a posebno derbi. Igrači Hajduka će se ‘bacati’ na glavu, htjeti se pokazati na Maksimiru i odličnom terenu te dokazati da 35 bodova razlike nije realno stanje. S druge strane, mi se želimo potvrditi i još jednom pokazati da smo najbolji tako da nas čeka zanimljiva utakmica. Svi znamo kakav je nogomet, ne zna se unaprijed tko će dobiti i može jedna momčad biti puno bolja, a izgubiti zbog puno razloga – rekao je Zoran Mamić.
Derbi Dinama i Hajduka igra se u subotu, 16. svibnja, u 17,00 sati, a cijene ulaznica su vrlo prihvatljive: 10,00 kuna sjever, 20,00 kuna istok i 30,00 kuna zapad.

Foto: Press