fbpx

Druženje na ‘Dinamo open kids day-u’!

Zagreb…

Djeca se družila s Plavkom i igračima Cekicije i Fiolićem na Dinamo open kids day-u

DinamoDinamoMaleni navijači uživali su u veseloj sportskoj atmosferi na Dinamo open kids day događaju, neposredno prije utakmice Dinamo – Hajduk na Maksimiru. U subotu, 16. svibnja 2015. godine, na terenu s umjetnom travom kod Budakove ulice, djeca starosti od 4 do 10 godina mogla su uživati u sportskim igrama, druženju s Plavkom i mladim nadama Dinama Endrijem Cekicijem i Ivanom Fiolićem.
Kratke nogometne utakmice, vođenje lopte Dinamooko čunjeva, pucanje na minigol, bile su samo neke od nogometnih aktivnosti kroz koje su treneri iz Nogometne škole Dinamo vodili djecu. Uz dobar glazbeni ritam cijelu je atmosferu na Open kids day druženju podizao lav Plavko, a maleni igrači razveselili su se dolasku prvotimaca Dinama, mladih igrača Cekicija i Fiolića koji su podijelili autograme, fotografirali se s navijačima i bodrili ih u nagradnoj igri.
Na kraju druženja djeca su mogla sudjelovati u nagradnoj igri izvođenja slobodnih udaraca na minigol, a najsretniji su osvojili lijepe Dinamo nagrade.

Foto: Press