fbpx

Damir Mulaomerović: Bilo je neizvjesno do samog kraja

Ušli smo dosta dobro u utakmicu, rekao je Damir Mulaomerović

– Dosta smo dobro odigrali utakmicu. Falio nam je Reynolds koji zbog ozljede nije mogao igrati večeras. Uljarević je dosta dobro odigrao i odreagirao u određenim trenucima – rekao je Damir Mulaomerović.

Cibona, Damir Mulaomerović

Utakmica je riješena u dva momenta, mini serijom Tomasa početkom treće četvrtine i u dvije situacije Boatright-a. Nismo obrambeno odigrali dobro na njemu, on je to kaznio i riješio na individualni kvalitet.

Utakmica je došla dosta brzo poslije kupa što se vjerojatno odrazilo na ekipu Cedevite. Žao mi je što nismo pobijedili zbog nas. Utakmica je bila dobra i mislim da su gledatelji mogli uživati u dobrim potezima. Bilo je neizvjesno do samog kraja – rekao je nakon utakmice trener KK Cibona Damir Mulaomerović.

Jučer su košarkaši KK Cibona izgubili u gradskom derbiju protiv Cedevite rezultatom 85:89 (25:18, 21:23, 20:26, 19:22).

– Ušli smo dosta dobro u utakmicu i odigrali smo dobro prvo poluvrijeme. U trećoj četvrtini smo napravili nekoliko pogreški i tako smo dopustili Cedeviti da se vrati u utakmicu.

U ključnim trenucima na kraju utakmice nedostajalo nam je koncentracije da bi dobili utakmicu – kaže igrač KK Cibona Emir Sulejmanović.

KK Cibona: Uljarević, Šakić 11, Marinelli, Marić, Žorić 15, Ćorić, Bošnjak 12, Rozić 10, Sulejmanović 21, Slavica 12, Joksimović 4, Gospić
KK Cedevita: Rashad 11, Krušlin, Boatright 24, Katić 2, Žganec, Musa 3, Bilan 11, Shurna 13, Begić 8, Tomas 13, Arapović 4

Foto: Press – KK Cibona