fbpx

HKS: Naša volja i želja, niti angažman, nisu bili dovoljni

OI…

Priopćenje za javnost HKS-a prenosimo u cijelosti

HKS– Vezano uz status na Facebook stranici hrvatskog reprezentativca Bojana Bogdanovića, željeli bi pojasniti organizaciju putovanja hrvatske košarkaške reprezentacije u Argentinu. Hrvatski košarkaški savez je u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom učinio sve kako bi našim igračima i stručnom stožeru osigurao najbolji i najkomforniji prijevoz do Cordobe, a posebno s obzirom na njenu udaljenost. Nažalost, naša volja i želja, niti angažman, Bojan Bogdanovićnisu bili dovoljni, jer nas je u toj namjeri spriječilo nekoliko objektivnih razloga.
Najvažniji i presudan leži u činjenici da se reprezentacija plasirala 9. srpnja na Olimpijske igre i iako se već sljedeći dan krenulo u organizaciju putovanja, izbor je bio vrlo ograničen. Konačni letovi (i mjesta u zrakoplovu) su ono najkvalitetnije što se u tom trenutku moglo izabrati iz preostale ponude zrakoplovnih tvrtki.
Treba napomenuti da je naša delegacija putovala u dvije skupine, veliki dio preko Rima, dok je manji dio članova stručnog stožera, zbog potpune popunjenosti zrakoplova, putovao preko Pariza. Niti na jednom letu nije bilo dovoljno mjesta za cijelu delegaciju pa tako ni mjesta u poslovnoj klasi. Na kraju, ono najvažnije, cijela delegacija je sretno stigla na odredište i sigurni smo da će, nakon što se svi dobro odmore, nastaviti putem koji je zacrtan u Torinu – HKS.

Foto: Press HKS, Bojan Bogdanović društvena mreža