HNS: Drugi hrvatski sabor nogometa
By redakcija On 3 stu., 2016 At 09:42 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Sv. Martin na Muri…

HNSHNS – Hrvatski nogometni savez idućeg će tjedna u Sv. Martinu na Muri organizirati Drugi hrvatski sabor nogometa koji će okupiti brojne predstavnike hrvatske nogometne obitelji. Nakon uspješnog prvog Sabora, održanog u Plitvicama prošle godine, Hrvatski nogometni savez ponovno će na jednom mjestu okupiti članove Izvršnog odbora HNS-a, predstavnike županijskih nogometnih saveza te klubova MAXtv Prve lige i Favbet Druge lige.
Drugi hrvatski sabor nogometa bit će održan u Sv. Martinu na Muri od 7. do 8. studenoga, a bit će otvoren s novostima iz Fife, Uefe i HNS-a. Potom će disciplinski sudac Prve i Druge lige, Saša Pavličić-Bekić, govoriti o primjeni Disciplinskog pravilnika i praksi disciplinskog suca.
Nakon uvoda, sudionici Sabora će raditi u tri skupine te će im biti predstavljene još tri tematske cjeline. Financijski savjetnik Ivan Zelić govorit će o poslovanju fizičkih osoba u sustavu sporta, glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak predstavit će odnose s javnošću i medijima u hrvatskom nogometu, a predsjednik Arbitražnog suda HNS-a Ivica Veselić prezentirat će praksu Arbitražnog suda Saveza.
Drugoga dana Sabora bit će održan i okrugli stol o Pravilniku o radu Arbitražnog suda HNS-a koji će uz predstavnike profesionalnih klubova okupiti i predstavnike Hrvatske udruge Nogometni sindikat.

Foto: HNS

comment closed