KK Cibona podržala Europski tjedan sporta
By redakcija On 13 ruj., 2017 At 06:53 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Ovim putem pozivamo sve građane, posebno navijače Cibone, da nam se pridruže u veselom sportskom druženju 23.rujna na Jarunu. Vidimo se! #beactive – pozivaju iz KK Cibona

CibonaČinjenica da 62% građana Hrvatske nije tjelesno aktivno potaknula je košarkaše KK Cibona da podrže projekt Europski tjedan sporta i istaknu važnost bavljenja sportom odnosno tjelesnom aktivnošću.
Cilj Europskog tjedna sporta je podići svijest o važnosti sporta i tjelesne aktivnosti u Hrvatskoj i utjecati na stereotipe o tome tko može sudjelovati u kojem sportu. Sport i tjelesne aktivnosti moraju biti dostupni svima.
CibonaSpecifični ciljevi projekta su promijeniti percepciju javnosti o sportu/tjelesnoj aktivnosti i ostvariti utjecaj na individualno ponašanje pojedinca; promicanje društvenih vrijednosti sporta, posebice zdravlja, socijalne uključenosti u i kroz sport, volontiranje i obrazovanje te promicanje sporta za osobe s invaliditetom.
Središnji nacionalni događaj bit će održan 23. rujna 2017. godine na Jarunu. Ovogodišnje događanje će upoznati javnost s nekim novim sportovima, što će građanima omogućiti da se okušaju u svim starim i novim aktivnostima. Završni događaj će biti organiziran 30. rujna 2017. u Vukovaru.
– Ovim putem pozivamo sve građane, posebno navijače Cibone, da nam se pridruže u veselom sportskom druženju 23.rujna na Jarunu. Vidimo se! #beactive – pozivaju iz KK Cibona.

Foto: Press

comment closed