fbpx

Lovro Šprem: Završiti sezonu sa svim pobjedama!

RK Croatia osiguranje Zagreb…

Lovro ŠpremRukometaši Croatia osiguranje Zagreba svladali su u petak ekipu Dubrave rezultatom 38:27 (18:14) u sklopu drugog kola Lige za prvaka prvenstva Hrvatske. Tom pobjedom upisali su još jednu uvjerljivu domaću pobjedu. Najbolji u redovima Croatia osiguranje Zagreba bio je Zlatko Horvat s deset pogodaka, gol manje postigao je Mario Vuglač. Po četiri gola dodali su Josip Šandrk i Josip Valčić, dok je tri zgoditka upisao Lovro Šprem. Nakon pobjede u razgovoru za portal Scena.hr, Lovro Šprem je otkrio kako je zadovoljan dosadašnjim učinkom. Otkrio nam je i planove za sezonu te je predvidio i prolazak Hrvatske nogometne reprezentacije u osminu finala na svjetskom prvenstvu u Brazilu.
– Pobjedama u Ligi za prvaka smo zadovoljni jer su utakmice riješene s veliko razlikom i ozbiljnim pristupom. No, sada nam je glavni cilj dići igru i formu na višu razinu kroz sljedeće utakmice. Slijedi nam gostovanje u Poreču koje je uvijek zahtjevno, pogotovo kad imamo četiri, pet ozlijeđenih igrača. No raspolažemo sa 18 vrlo kvalitetnih pojedinaca koji se vrlo dobro uklapaju u ekipu, stoga vjerujem kako se njihov nedostatak neće osjetiti – rekao je Lovro i dodao:
– Plan je završiti sezonu sa što boljom igrom i svim pobjedama do kraja. Te potom odmoriti i složiti plan za sljedeću sezonu. Posjećenost na našim utakmicama je vrlo dobra, kako u Ligi prvaka, tako i sada u hrvatskoj ligi. Mislim da je to veliki plus za hrvatski rukomet. Na svjetskom prvenstvu u Brazilu imamo tešku skupinu, ali isto tako vrlo kvalitetnu reprezentaciju. Vjerujem kako ćemo izboriti prolazak u osminu finala, a nakon toga će nam trebati uz dobru igru i puno sreće.

Foto: RK Croatia osiguranje Zagreb