Marko Tomas: Odbio sam mnoge ponude i čekao onu pravu
Piše: redakcija On 30 lis., 2016 At 08:00 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

KK Cedevita…

Marko Tomas– Stvarno sam sretan zbog povratka u klub koji smatram svojim. Uostalom dokaz je i da sam, čekajući strani angažman, od ljeta trenirao s momcima koji za Cedevitu igraju A-1 ligu. Imao sam ponuda ali sve sam odbio čekajući onu pravu a ova da ponovno zaigram u Cedeviti je svakako ona prava, iako ne toliko financijski jer imao sam kudikamo novčano bolje ponude, koliko iz sportskog razloga i onog osobnog. Vjerujem da ću pomoći momčadi da ostvari sve svoje ciljeve a potencijala svakako ima. Igrat ću već sutra protiv Igokee, ne treba mi nikakva prilagodba jer, kažem, dečke dobro poznajem s obzirom da u Domu košarke treniram već duže vrijeme – rekao je Marko Tomas.
Marko Tomas vratio se u KK Cedevita nakon jednogodišnjeg izbivanja iz kluba. Potpisao je do kraja sezone i zasigurno će biti stožerni igrač kod trenera Veljka Mršića, kao što je bio i u prethodnom boravku u Cedeviti (2012-2015).
Prosječno je na parketu boravio 28 minuta i za to vrijeme ubacivao 12 koševa (53% za 2, 33% za 3) uz 3 skoka i 1.6 asista.

Foto: KK Cedevita

comment closed