fbpx

Međunarodni turnir Sirius Open za osobe s invaliditetom!

Zagreb…

Sirius OpenSirius Open– Tenis u kolicima jedan je od najpopularnijih i najmasovnijih sportova za osobe s invaliditetom na svijetu te uživa veliku popularnost tijekom Paraolimpijskih igara. Organizacijom ovog događaja želimo skrenuti pozornost hrvatskoj javnosti na činjenicu da i osobe s invaliditetom mogu uživati u natjecateljskom tenisu, osobe s invaliditetom želimo potaknuti da se počnu baviti sportom, bilo rekreacijski ili natjecateljski, a usput želimo i promovirati Zagreb i Hrvatsku u svijetu. Ove godine Sirius Openturnir su podržale i mnoge poznate osobe iz javnog života: Mia Begović, Alen Slavica, Kaliopi, Miro Ungar, Berny, Igor Ivanović, Nesho, Zoran Đorlev, Anja Bijelić te mnogi drugi – poručuju organozatori Sirius Open turnira.
Teniski klub Sirius iz Zagreba već šesti put za redom organizira Međunarodni turnir u tenisu za osobe s invaliditetom koji se održava od 10. do 12. srpnja 2015. godine u Nacionalnom teniskom centru, Ulica Joszefa Antalla bb. Turnir će ugostiti preko 30 svjetskih igrača i igračica tenisa u kolicima. Nagradni fond iznosi 4.000 eura.
Sirius Open dio je UNIQLO Wheechair Tennis Toura, a ima iznimnu čast predstavljati Hrvatsku kao jedan od 160 međunarodnih turnira u više od 40 svjetskih zemalja.

Foto: Press