fbpx

Moguće superfinale MMA, oči u oči s vlastitim bratom!

Lovro VrkicLovro Vrkić je već svojim debijem u kavezu najavio da pred publikom Cibone stoji talent. Tada je polugom na ruci pobijedio prezimenjaka iz Omiša te pokazao da je, baš poput svog starijeg brata Luke, velika nada Hrvatske MMA lige u svojoj kategoriji.
– Idem na pobjedu, naravno. Želim superfinale! Sviđa mi se njegov stil i zato se jako veselim toj borbi. On ne dolazi nužno pobijediti, već dati sve od sebe, pokazati se publici i uvijek pruži onu atraktivnost zbog koje volimo MMA. Znam da ćemo dati borbu za pamćenje – rekao je Lovro.
U svom drugom nastupu, Vrkić je ekspresno nakon svega 25 sekundi savladao Smolčića polugom na nozi, a finale MMA lige izborio je pobjedivši Tončija Peruška polugom na ruci. Ovaj dečko s Trešnjevke poluge radi kao od šale, a u subotu ćemo vidjeti kako će se snaći u okršaju s pakleno prgavim udaračem Zdravkom Dukićem.
Lovro Vrkić ima i jedan dodatni motiv zašto želi superfinale MMA lige u prosincu. Naime, u slučaju da ‘prođe’ Dukića, u kavezu za obranu titule, naći će se ‘oči u oči’ s vlastitim bratom Lukom koji je prošle godine uzeo pojas u velter kategoriji. U slobodnoj borbi nije zahvalno nagađati, no uslijedi li takav tijek događaja, okršaj Vrkića protiv Vrkića zaslužuje filmsku adaptaciju.
MMA liga– To bi bila borba kao i svaka druga, dobro ne baš kao i svaka druga (smijeh). Ne bi išao na to da mu ‘otkinem glavu’, tj. ozljedim ga jer ipak smo braća. Ali, ja ni inače ne idem u kavez sa željom da ozlijedim protivnika, već sa željom da ga pobijedim. Znam da moj brat ne bi štedio mene, pa bi ja onda bio prisiljen ne štedjeti njega. On je bio dosta skeptičan oko mojih nastupa za MMA ligu i nije vjerovao da ću doći do njega. A, eto me, tu sam. Samo je još jedna prepreka do borbe mene i njega – ispričao je Lovro.
Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj?
Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika.
Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića  s početkom u 21.00 sat.
Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Foto: Press Scena.hr