fbpx

Superfinale MMA – Mikulić: Nemilosrdna borba za pamćenje!

Superfinale MMA: Mikulić Vs Batinić

Mikulic– Siguran sam da je Batinić nabrijan na tu borbu i drago mi je da je tako. To će biti vrhunski meč, spreman sam sto posto. On je parteraš, a ja sam zadnje vrijeme dosta radio parter. Reći ću samo neka pobijedi bolji – rekao je Božo Mikulić.
Prošle godine u finalu Hrvatske MMA lige, upravo je Mikulić osvojio pojas prvaka u kategoriji do 93 kg i tako nanio jedini poraz, u dosadašnjoj karijeri, nezaustavljivom Batiniću. Pa, s pravom očekujemo nemilosrdnu borbu za pamćenje. Mikulić kaže kako mu je primamljiva pomisao na mjesto u hrvatskoj MMA repki.
– To je sjajna ideja. Nadam se prolasku u MMA reprezentaciju. Super način da se mi borci pokažemo van granica Hrvatske. Bit će to još viši rang boraca, ma odlična prilika za naše sportske karijere. Na finalu u studenome je bilo divno vidjeti pune tribine u Ciboni, a ovaj put dolaze i dva autobusa mojih navijača iz Zadra – najavio je Mikulić.
MikulicSpektakularno finale Hrvatske MMA lige je iza nas. Hrvatska je dobila svoje prvake slobodne borbe, a sada je pred nama sportski događaj godine – prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale MMA lige!
Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije. Bit će to sudari titana slobodne borbe. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika. Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj?

Foto: Press Scena.hr